A biztonság nem véletlenCIS Hungária Kft.
Security ✓   Privacy ✓   Continuity ✓

Hódítsa meg az adatbiztonság egét az ISO 27018 és ISO 27017 szabványokkal!

A felhők nem csak az esőért vannak, hanem az információbiztonság, adatvédelem & társaik szempontjából is biztonságban tudják tartani adatainkat! Üdvözöljük a tanúsított felhőszolgáltatások világában, ahol az ISO 27018 és az ISO 27017 szabványok megvilágítják az adatbiztonság egét.

De mi áll ezen tanúsítások mögött? Miért olyan fontosak?

ISO 27018 és ISO 27017: védelem a felhőszolgáltatásokon keresztül

A felhőszolgáltatások világában az olyan szabványok, mint az ISO 27018 és az ISO 27017 védik adataink biztonságát. Az ISO 27018 egy olyan szabvány, amely kifejezetten a felhőben történő adatvédelemre irányul. Irányelveket határoz meg a személyes adatok védelmére vonatkozóan, és biztosítja, hogy a felhőszolgáltatók tiszteletben tartsák ügyfeleik magánéletét. Az ISO 27017 ezzel szemben a felhőalapú számítástechnika információbiztonságára összpontosít, és iránymutatásokat ad a felhőben lévő információk azonosítására és védelmére.

Az Ön adatainak "kapuőrei"

A biztonságos felhőalapú számítástechnika felé vezető úton a vállalatoknak megbízható kapuőrökre van szükségük az adataik védelmére. Itt lép be az ISO 27018 és az ISO 27017 - a felhőszolgáltatások láthatatlan, de rendkívül hatékony biztonsági szolgáltatásai. Ezek az irányítási rendszerek és tanúsítványaik lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy biztosítsák adataik megfelelő védelmét, az adatvédelmi irányelvek betartását és az információbiztonság garantálását.

Cloud Computing: a digitális jövő útjelzője

A felhőalapú számítástechnika több mint egy technológiai trend - ez a digitális jövő útjelzője. Egy olyan világban, ahol az adatok váltak a legértékesebb eszközzé, a felhőalapú számítástechnika biztosítja a vállalkozások számára a növekedéshez szükséges rugalmasságot, méretezhetőséget és hatékonyságot. A felhőszolgáltatások használatával a vállalkozások optimalizálhatják IT-erőforrásaikat és csökkenthetik költségeiket, miközben adataik biztonságban vannak.

A tanúsítás versenyelőnye

Egy olyan digitális világban, ahol az ügyfelek bizalma a legfontosabb, az ISO 27018 és ISO 27017 tanúsítás egyértelmű versenyelőnyt jelent. Az ezeket a tanúsítványokat megszerző vállalatok jelzik, hogy a legmagasabb biztonsági szabványokat tartják be, és komolyan veszik adataik védelmét. Az ISO 27018 és ISO 27017 tanúsítással a vállalatok elnyerhetik ügyfeleik bizalmát, új üzleti lehetőségeket nyithatnak meg, és kitűnhetnek a versenytársak közül.

A felhőalapú számítástechnika új lehetőségeket nyit meg a rugalmasság és a hatékonyság terén a vállalatok számára, az ISO 27018 és ISO 27017 pedig a digitális jövő felé vezető út biztonságos útját jelentik.

Emelkedjünk együtt a biztonság magaslataira, és érjünk el sikereket a felhőben!