1037 Budapest, Gyógyszergyár utca 59.
Tel: +36-30-665-2535
Email: tamas.jokay@cis-cert.com
 
   
Biztonság


ISO Minősített Cégek
Címjegyzéke
 


Mennyi biztonság elegendő?

A CIS megtalálta a megoldást!

Függetlenül attól, hogy Ön 10 vagy 10.000 munkatársat foglalkoztat, az információ-biztonság menedzsment rendszerek minden vállalatnagysághoz léteznek. De mennyi az elég? Mi az, ami szükséges? Milyen költség-haszon összefüggés hozza meg az optimális eredményt?

A válasz éppen annyira egyszerű, mint amennyire meggyőző – húzzon hasznot mások tapasztalataiból: Az ISO/IEC 27001 egy jól kipróbált szabvány az I-Security számára. Olyan konszernek, mint az ABB, az Ericsson, a Deutsche Telekom, az Unisys vagy a Siemens Business Service biztonsági rendszerüket ehhez a szabványhoz igazították. Ugyanakkor a szabvány első részét már a nemzetközi szabványügyi szervezet (ISO) is átvette ISO/IEC 27001 néven.

Individuális forma - biztos keret

Az ISO/IEC 27001 szabvány átfogó szerkezete lehetővé teszi az információ-biztonság menedzsment rendszer egységes bevezetését. Ezáltal kezdettől fogva elkerülhetők azok a problémák, amelyek egyes rendelkezések lépésenként történő bevezetéséből eredhetnek. Az ISO/IEC 27001 a kis vállalatoknak éppúgy megfelel, mint a  nagy konszerneknek, mivel az elején végzett kockázatelemzés kimutatja a cég biztonsággal kapcsolatos egyéni szükségleteit.

Biztos a piaci előny

A CIS-tanúsítvány láthatóvá teszi ügyfelei számára az Ön információ-biztonság menedzsment rendszerét.
A bizalom kötelez!